Botë

Zelanda e Re regjistron vdekjen e parë nga varianti Delta

Foto: AP
 

Zelanda e re ka raportuar për rastin e parë të vdekjes nga variantit Delta dhe 20 raste ditore të infektimeve, të gjitha këto në Auckland që është epiqendra e virusit.

Gruaja që vdiq ishte rreth moshës 90 vjeç dhe kishte edhe probleme të tjera shoqëruese, kanë bërë të ditur zyrtarë shëndetësorë.