Botë

Qytetarët e Haitit në pritje të ndihmës, pas tërmetit fatal

 

Fshati Marceline që është disa kilometra në veri të Les Cayesit, para tërmetit shkatërrues kishte dy kisha – një katolike e një baptiste – një qendër mjekësore, një shkollë dhe një qendër të komunitetit “Voodoo” , shkruan BBC.

Një rrugë e asfaltuar kalon nëpër fshat. Aty ka pemë të bananeve.