Botë

Forcat amerikane mbërrijnë në Kabul për të asistuar në evakuim

Foto: AP
 

Forcat e para amerikane kanë mbërritur në Kabul për të asistuar në përshpejtimin e evakuimit të diplomatëve amerikanë dhe mijëra afganëve nga qytetit i rrethuar prej talebanëve.

Zëdhënësi i Pentagonit, John Kirby, ka thënë se disa batalione ushtarake tanimë janë në Kabul, si pjesë e planeve për largimin e pjesëtarëve të stafit të Ambasadës dhe qytetarëve nga vendi.