Botë

219 raste me COVID-19 sot në Maqedoninë e Veriut

 

Numri i rasteve të reja me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut ka shënuar sërish rritje të ndjeshme brenda 24 orëve të fundit.

Në mbarë vendin nga 4.713 teste të kryera janë regjistruar 219 raste të reja me Covid-19, prej të cilëve nga 65 vetëm në Tetovë dhe Shkup.