Botë

Vuçiq: I gatshëm që të jem në poligraf gjatë marrjes në pyetje për Belivukun

 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se është i gatshëm që gjatë marrjes në pyetje për lidhjet me grupin Belivuk, të lidhet me poligraf.

“Unë jam gati ta zhvilloj atë seancë duke u lidhur në poligraf, ku kam qenë një herë më parë, dhe për të parë nëse kam thënë apo jo një fjalë për secilën prej pretendimeve. Jam i sigurt se edhe Vulin është i gatshëm”, ka thënë Vuçiq, raporton Tanjug.