Botë

Talibanët sulmojnë qytetet kryesore të Afganistanit

Foto: AP
 

Luftimet janë ashpërsuar në tri qytete kryesore në Afganistanin jugor dhe perëndimor derisa militantët talibanë, kërkojnë t’i marrin këto qytete nga forcat qeveritare.

Luftëtarët talibanë kanë hyrë në pjesë të Heratit, Lashkar Gahit dhe Kandaharit.