Botë

Presidenti shkarkon kryeministrin në Tunizi

 

Presidenti i Tunizisë ka shkarkuar kryeministrin dhe pezulloi parlamentin, pasi protestat e dhunshme shpërthyen në të gjithë vendin.

Mijëra protestues, të zemëruar me trajtimin e Qeverisë ndaj Covid-19, ishin dalë në rrugë dhe u përleshën me policinë të dielën.