Botë

Përmbytjet në Kinë: Një nënë vdiq pasi shpëtoi foshnjën e saj, u bllokua nga rrëshqitja e dheut

 

Ekipet e shpëtimit në Kinë kanë thënë se një grua që nxori foshnjën e saj të sigurt në një sipërfaqe sapo përmbytja dhe rrëshqitja e dheut goditën shtëpinë e tyre, ka vdekur.

Vajza u nxor e gjallë të mërkurën pas më shumë se 24 orësh nën rrënoja.