Botë

Pikturë murale në Beograd për Mladiqin

Foto: Danas
 

Një pikturë murale për ish-komandantin e Ushtrisë së Republikës serbe, Ratko Mladiç, është parë në rrugët "Njegoseva" dhe "Aleksa Nenadovica" në Beograd, raporton Danas.

Mladiq, që ndryshe njihet si "Kasapi i Bonjës" u dënua me burgim të përjetshëm nga Tribunali i Hagës për krime lufte, konkretisht për masakrën ndaj mbi 8 mijë burrave dhe djemve në Srebrenicë gjatë 1995-s.