Botë

Indonezia me rekord të vdekurish nga Covid-19

 

Indonezia po përballet me një numër të madh të rasteve me koronavirus ndërkaq ka mungesë të oksigjenit. Vetëm të mërkurën, Indonezia ka konfirmuar 1 mijë raste të vdekjes, dita më vdekjeprurëse që prej fillimit të pandemisë.

Spitalet janë të stërngarkuara dhe sasia e oksigjenit është duke u pakuar. Shkaku i mungesës së oksigjenit nëpër spitale, të infektuarit po trajtohen nëpër shtëpi.