Botë

Tetë persona po gjykohen për një seri të vjedhjeve në Paris

Foto: Ilustrim
 

Shtatë burra e një grua janë duke u gjykuar për një seri të vjedhjeve në shtëpi të famshëmve në Paris, raporton BBC.

Të akuzuarit, të moshës nga 27 deri në 31 vjet, akuzohen se kanë shënjestruar persona të famshëm përfshirë futbollistin Thiago Silva në vitin 2018 dhe 2019.