Botë

Foshnja gjendet e gjallë në një kuti druri që notonte në një lum të Indisë

 

Policia në Indi ka nisur një hetim pasi një foshnje u gjet e gjallë dhe e shëndetshme në një kuti druri në lumin Ganges.

Brendësia e kutisë ishte e mbuluar me lecka të kuqe dhe me imazhe të perëndive hindu si dhe një horoskop që tregonte datën dhe kohën e lindjes e emrin e vajzës, Ganga.