Botë

EMA jep dritën jeshile për prodhimin e vaksinës “Moderna” në Francë

FOTO: AP
 

Agjencia Evropiane e Barnave ka aprovuar ditën e sotme një fabrikë të re përpunimi në Francë ku do të prodhohet vaksina anti-COVID, “Moderna”.

Fabrika në Mont do të drejtohet nga Recipharm dhe do ta prodhojë produktin e plotë sipas komitetit të EMA-së që po merret me produkte medicinale për përdorim njerëzor (CHMP).