Botë

Serbia e para në Evropë për nga numri i armëve personale

Foto lustrim
 

Serbia dhe Mali i Zi kanë armët më të raportuara për kokë banori, duke e zënë vendin e pestë dhe gjashtë në listën me 391.1 copë armë personale për 100 banorë në Evropë.

Kështu thuhet në raportin e organizatës së pavarur “Word Popullation Review” .