Botë

Japonia intensifikon vaksinimin në Tokio e Osaka, pas rritjes së numrit të rasteve me koronavirus

Foto: AP
 

Japonia ka filluar një program të vaksinimit masiv në Tokio dhe Osaka, pasi kriza me koronavirus po përkeqësohet, raporton BBC.

Ushtria ka krijuar qendra vaksinimi duke ofruar mijëra vaksina në ditë, ndërsa po prioritizohen të moshuarit.