Botë

Pandemia COVID-19 ishte e parandalueshme, thotë një raport

 

Pandemia COVID-19 ishte e parandalueshme, ka thënë një panel i pavarur shqyrtimi.

Paneli, i ngritur nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, ka thënë se reagimi i kombinuar i OBSH-së dhe qeverive botërore ishte një “koktej toksik”.