Botë

Anglia zbut masat ndaj COVID-19, i lejon përqafimet

 

Brenda më pak se një jave, njerëzit në Angli do të mund t’i përqafojnë miqtë dhe familjarët për të parën herë që nga zbatimi i masave në fillim të marsit të shkuar për frenimin e përhapjes së pandemisë.

Kryeministri britanik, Boris Johnson, ka konfirmuar se ka miratuar lejimin e kontakteve të munguara mes njerëzve që prej 17 majit, si pjesë e zbutjes së masave pas uljes së theksueshme të rasteve të infektimit me koronavirus.