Botë

Vriten shtatë policë në Nigeri

 

Shtatë policë janë vrarë pas një konflikti të armatosur me njerëz të paidentifikuar të shtunën në shtetin e pasur me naftë, Rivers, në Nigeri.

Njerëz të armatosur hapën zjarr në një pikë kontrolli në shtetin jugor, pastaj gjuajtën në dy stacione policie, duke vrarë oficerë dhe duke djegur vetura patrullimi, ka thënë policia.