Botë

Gjenden mbetjet e balsamosura të një udhëheqëseje shpirtërore në Kolorado

Gjenden mbetjet e balsamosura të një udhëheqëseje shpirtërore në Kolorado
 

Autoritetet kanë arrestuar disa persona pasi trupi i balsamosur i një udhëheqëseje shpirtërore e grupit “Love Has Won” është gjetur i mbështjellë në një çantë fjetjeje dhe i dekoruar me drita krishtlindjesh, në një shtëpi në Kolorado.

45-vjeçarja Amy Carlson, e njohur si perëndeshë nga ndjekësit e saj, u gjet e vdekur në një shtëpi në qytetin e vogël të Moffatit, sipas dëshmive të shtatë të arrestuarve të cilët akuzohen për abuzim me kufomën.