Botë

Hungaria lehtëson masat për të vaksinuarit për COVID-19

 

Hungaria do të lehtësojë masat kufizuese për COVID-19 për mbajtësit e kartave të imunitetit të dhëna nga qeveria.

Që nga e diela në mëngjes, ata që i kanë këto karta mund të kenë qasje në hotele, teatër, kinema, librari, muze, palestër dhe në evente të tjera rekreative. Orët e hapjes së bizneseve do të zgjatet vetëm deri në 11:00 të natës.