Botë

Policia dhe protestuesit myslimanë përplasen në Jerusalem

Policia dhe protestuesit myslimanë përplasen në Jerusalem
Foto: Anadolu Agency
 

Policia izraelite të shtunën kanë shpërndarë dhjetëra besimtarë myslimanë që ishin mbledhur në Portën e Damaskut në Jerusalem, një vend i popullarizuar publik gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, raporton AP.

Ishte nata e dytë e dhunshme që nga fillimi i muajit të shenjtë të Ramazanit më herët këtë javë.