Botë

Numri i të vdekurve nga COVID-19 në Francë arrin në mbi 100.000

Numri i të vdekurve nga COVID-19 në Francë arrin në mbi 100.000
Foto: AP
 

Franca është bërë të enjten shteti i tretë në Evropë, pas Britanisë së Madhe dhe Italisë, që ka arritur numrin e të vdekurve nga COVID-19 në mbi 100.000.

Shteti i cili ka 67 milionë banorë është vendi i tetë në botë që ka arritur këtë shifër të të vdekurve që kur ka filluar pandemia.