Botë

Pronarët e lokaleve përleshen me policinë në Romë

Foto: AP
 

Policia italiane ka bllokuar kalimin e qindra pronarëve të zemëruar të lokaleve, kafeneve dhe restoranteve të mbyllura në Romë drejt ndërtesës së Parlamentit në kryeqytet, teksa pakënaqësia mes përfaqësuesve të sektorit afarist është rritur gjatë javëve të fundit shkaku i masave të izolimit.

Protestuesit kanë vërshuar rrugët për t’i kërkuar Qeverisë shfuqizimin e një dekreti që ua ndalon restoranteve, kafeneve dhe bareve shërbimet gjatë gjithë muajit prill.