Botë

India, shteti më i shpejtë që administron 100 milionë doza të vaksinave anti-COVID

India, shteti më i shpejtë që administron 100 milionë doza të vaksinave anti-COVID
FOTO: AP
 

India ka thënë se është bërë vendi më i shpejtë në botë që administroi më shumë se 100 milionë doza të vaksinave anti-COVID, mes një vale të rritur të infeksioneve.

India e arriti këtë shifër për 85 ditë, ndërsa SHBA-ja për 89 ditë dhe Kina për 102 ditë, ka thënë Ministria e Shëndetësisë.