Botë

Australia e ndalon përdorimin e “AstraZenecas” te nën 50-vjeçarët

Australia e ndalon përdorimin e “AstraZenecas” te nën 50-vjeçarët
 

Australia është bërë të enjten shteti më i fundit që ka ndaluar përdorimin e vaksinës së “AstraZenecas” te personat nën moshën 50-vjeçare.

Rekomandimi u bë i ditur vetëm një ditë pasi që Agjencia Evropiane e Barnave ka konfirmuar lidhjen e mundshme mes vaksinës dhe rasteve të mpiksjes së gjakut.