Botë

Italia kërkon karantim pesë-ditor për pasagjerët që vijnë nga shtetet e BE-së

Italia kërkon karantim pesë-ditor për pasagjerët që vijnë nga shtetet e BE-së
Foto: AP
 

Italia ka vendosur një masë karantine prej pesë ditëve për personat që vijnë nga shtetet tjera të Bashkimit Evropian në përpjekje për të parandaluar largimet gjatë Pashkëve dhe për të kufizuar përhapjen e koronavirusit.

Ministri i Shëndetësisë së Italisë, Roberto Speranza, ka nënshkruar urdhrin e ri të martën, raporton agjencia AP.