Botë

Italia vazhdon kufizimet, dhjetëra rajone në zonë të kuqe

Foto: AP
 

Italia është ndër shtetet që do vazhdojë të jetë e mbyllur deri në maj, nga e hëna, ku në shumicën e vendit do ketë zonë të kuqe.

Rajone si Kalabria, Toskana dhe Valle d’Aosta, janë ndër vendet që kanë kufizime të ashpra, derisa Lazio mbetet në zonë të verdhë.