Botë

Së paku pesë protestues të vrarë në Birmani

 

Së paku pesë protestues u vranë në qytetin Mjaing të Birmanisë, raportojnë dëshmitarët dhe mediat lokale.

Birmania është përfshirë nga trazirat, prejse ushtria ka përmbysur udhëheqjen civile dhe ka marrë pushtetin, më 1 shkurt.