Botë

Në Greqi vdes një foshnje 37-ditëshe nga COVID-19

Foto: Ilustrim
 

Në Greqi ka vdekur një foshnje 37-ditëshe si pasojë e COVID-19. Foshnja ishte e shtruar në spitalin për fëmijë “Aghia Sofia” në Athinë dhe ishte në respirator, përcjellin mediat e huaja të hënën.

Kjo është viktima më e re në Greqi si pasojë e COVID-19.