Botë

Presidenti i Paraguait shkarkon tre ministra në reagim ndaj protestave të dhunshme

Presidenti i Paraguait shkarkon tre ministra në reagim ndaj protestave të dhunshme
Foto: AP
 

Presidenti i Paraguait, Mario Abdo Benitez, ka shkarkuar tre ministra si reagim ndaj protestave të dhunshme në lidhje me mënyrën se si është menaxhuar pandemia e koronavirusit në shtetin e Amerikës Jugore, raporton BBC.

Benitez ka thënë se i ka zëvendësuar ministrat për edukim, çështjte të grave dhe çështje civile. Ministri i Shëndetësisë ka dhënë dorëheqje të premten.