Botë

Senati miraton pakon stimuluese të COVID-19 në SHBA

Senati miraton pakon stimuluese të COVID-19 në SHBA
Foto: Ilustrim
 

Senati ka kaluar projektligjin prej 1.9 trilion dollarësh që ka për qëllim ndihmën e amerikanëve të prekur nga koronavirusi.

Votat kanë qenë 50 me 49 dhe tash projektligji pritet të kthehet sërish në Dhomën e Përfaqësuesve për votim përfundimtar para se presidenti Joe Biden ta nënshkruaj dhe të shpallet si ligj, shkruan CNN.