Botë

Agjencia Evropiane e Barnave lejon kombinimin e barnave kundër COVID-19

Agjencia Evropiane e Barnave lejon kombinimin e barnave kundër COVID-19
 

Agjencia Evropiane e Barnave ka lejuar kombinimin e barnave nga kompania Eli Lilly për t’u përdorur në trajtimin e koronavirusit, për pacientët që nuk kanë nevojë për mbështetje të oksigjenit dhe që janë të rrezikuar nga sëmundjet serioze.

Sipas Agjencisë, ky rekomandim mund të bëhet përmes një udhëzuesi në disa shtete evropiane për kombinim të Bamlanivimab dhe Etesevimab, shkruan Reuters.