Botë

11 të vdekur dhe 843 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut, gjatë 24 orëve të fundit

11 të vdekur dhe 843 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut, gjatë 24 orëve të fundit
 

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoni të Veriut janë regjistruar 11 të vdekur e 843 raste të reja me Covid-19, nga 3.519 teste të kryera.

Në ndërkohë nga Instituti i Shëndetit Publik njoftojnë se janë shëruar 333 pacientë.