Botë

11-vjeçarja i gjen dy prindërit të vdekur në shtrat, ishin të infektuar me COVID-19

11-vjeçarja i gjen dy prindërit të vdekur në shtrat, ishin të infektuar me COVID-19
 

Një 11-vjeçare në Missouri i ka gjetur dy prindërit e saj, të dy 40-vjeçarë, të vdekur në shtrat, pasi kishin rezultuar pozitivë me COVID-19.

KSDK raporton se ty dy prindërit kishin rezultuar pozitivë për COVID-19, dhe ishin karantinuar në shtëpinë e tyre, derisa u gjeten të vdekur, shkruan FOX5.