Botë

Gjermania dhe Holanda zbulojnë 23 tonë kokainë, vlera e së cilës arrin në miliarda euro

Gjermania dhe Holanda zbulojnë 23 tonë kokainë, vlera e së cilës arrin në miliarda euro
 

Zyrtarë të Doganës së Gjermanisë kanë gjetur më shumë se 16 tonë me kokainë, në kontejnerët që kishin arritur në portin e Hamburgut nga Paraguai.

Ndërkohë, një anije tjetër me sasi të madhe të kokainës ishte gjetur në Belgjikë dhe nga ky rast është arrestuar një person në Holandë, raporton AP.