Botë

OBSH-ja i bën thirrje Tanzanisë të raportojë rastet me COVID-19

 

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) i ka bërë thirrje Tanzanisë që të nisë të raportojë rastet me koronavirus dhe të ndajë të dhënat, njofton BBC. 

Tanzania është një nga vendet e pakta në botë që nuk publikon të dhëna për rastet me COVID-19.