Botë

NATO-ja mbetet në Afganistan

NATO-ja mbetet në Afganistan
 

(Reuters) - Trupat ndërkombëtare janë duke planifikuar të qëndrojnë në Afganistan përtej afatit të fundit që ishte muaji maj, ashtu siç qe paraparë me marrëveshjen mes talebanëve dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, kanë bërë të ditur zyrtarë të NATO-s të dielën.

“Nuk do të ketë tërheqje të plotë nga aleatët deri në fund të prillit”, i kishte thënë kështu Reutersit njëri nga zyrtarët.