Botë

Mbi 9 milionë raste me COVID-19 në Brazil

Foto: Ilustrim
 

Brazili ka raportuar 61,811 raste me COVID-19 në 24 orët e fundit dhe 1,386 të vdekur.

Deri më tash, Brazili ka regjistruar mbi 9 milionë raste.