Botë

Rusia nuk mund të fajësohet për Trumpin

Rusia nuk mund të fajësohet për Trumpin
Foto: AP

Drejtimi i gishtit të fajësisë kah Rusia për ngjarjet e 6 janarit ose ndërlidhja e veprimeve të Trumpit me urdhrat nga rusët mund t’i shpjerë amerikanët larg analizës për dështimin e sistemit amerikan dhe drejt fajësimit të një të shteti të huaj që nuk është edhe aq i fuqishëm sa mendojnë disa

 

Drejtimi i gishtit të fajësisë kah Rusia për ngjarjet e 6 janarit ose ndërlidhja e veprimeve të Trumpit me urdhrat nga rusët mund t’i shpjerë amerikanët larg analizës për dështimin e sistemit amerikan dhe drejt fajësimit të një të shteti të huaj që nuk është edhe aq i fuqishëm sa mendojnë disa

Kur po vazhdojnë hetimet për kaosin në Capitol, Rusia është futur thellë në mendjen e amerikanëve – madje thuhet se rusët janë përfshirë direkt në trazirat e 6 janarit. Nuk është befasi dhe jo për shkak të hetimit të lidhjeve të ish-presidentit Donald Trump me Rusinë që kanë kryesuar ballinat për një kohë të gjatë.