Botë

“Zgjidh – ose vdekjen, ose përdhunimin”

Foto: Reuters

Raportet përherë më të shtuara të abuzimeve seksuale në Etiopi, autoritetet i kanë mohuar, duke e drejtuar në vend të kësaj gishtin kah Fronti i Çlirimit të Popullit të Tigrayit (TPLF), ish-parti kjo qeverisëse e rajonit, forcat e së cilës ata i akuzojnë për kryengritje

 

Raportet përherë më të shtuara të abuzimeve seksuale në Etiopi, autoritetet i kanë mohuar, duke e drejtuar në vend të kësaj gishtin kah Fronti i Çlirimit të Popullit të Tigrayit (TPLF), ish-parti kjo qeverisëse e rajonit, forcat e së cilës ata i akuzojnë për kryengritje

Një shitëse fare e re e kafesë thotë të jetë ndarë nga familja dhe miqtë e saj prej një ushtari etiopian në lumin Tekeze, të ishte shpjerë poshtë shtegut dhe t’i ishte ofruar një zgjidhje tmerruese.