Botë

Përplasje të reja mes trupave kineze dhe indiane në zonën kufitare

Përplasje të reja mes trupave kineze dhe indiane në zonën kufitare
 

Trupat kineze dhe ato të Indisë kanë pasur një përplasje të re në territorin e diskutueshëm kufitar, ku ka pasur lëndime nga të dyja palët, kanë njoftuar mediumet në Indi.

Incidenti ka ndodhur në veri të Sikkimit të mërkurën e kaluar. Ushtria e Indisë ka thënë se ishte incident i vogël dhe se është zgjidhur.