Botë

Personat e vaksinuar mund ta përhapin koronavirusin

Personat e vaksinuar mund ta përhapin koronavirusin
Foto: Reuters
 

Personat që kanë marrë vaksinën anti-Covid prapë mund ta përhapin virusin te tjerët dhe duhet të vazhdojnë të ndjekin rregullat e izolimit, ka thënë zëvendës-shefi i Shëndetësisë në Angli, Jonathan Van-Tam.

Në një kolumne në “Sunday Telegraph”, Van-Tam ka thënë se shkencëtarët ende nuk e dinë ndikimin e vaksinës në përhapjen e virusit.