Botë

Ministri i Shri Lankës që besonte se shurupi mund ta mbronte, infektohet më COVID-19

Ministri i Shri Lankës që besonte se shurupi mund ta mbronte, infektohet më COVID-19
Foto: AP
 

Ministrja e Shëndetësisë së Shri Lankës, i cili ishte kritikuar për konsumimin e një shurupi bimor, ka dalë pozitiv për COVID-19.

Një zyrtar i MSH-së ka konfirmuar se Pavithra Wanniarachchi është infektuar. Ajo dhe njerëzit me të cilët ka pasur kontakt janë vetizoluar.