Botë

Kalifornia kërkon më shumë vaksina kundër COVID-19

Kalifornia kërkon më shumë vaksina kundër COVID-19
Foto: Ilustrim
 

Kalifornia po kërkon për më shumë vaksina kundër COVID-19, ndërsa vendi shtoi rreth 4 milionë njerëz në ata që duhet të marrin dozat fillimisht.

Zyrtarët e shëndetit publik thanë se 65-vjeçarët dhe më të vjetër mund ta marrin vaksinën. Por, Los Angelesi ka thënë se nuk mund ta bëjë këtë pa vaksinuar së pari rreth 800,000 punonjës shëndetësorë.