Botë

Zvicra aprovon edhe vaksinën Moderna

 

Zvicra ka aprovuar sot vaksinën Moderna kundër virusit Covid-19.

Kjo është vaksina e dytë anti-Covid që po aprovohet në këtë shtet evropian, pas asaj të Pfizer dhe BioNTech’s.