Botë

Ngritja e jashtëzakonshme nga varfanjaku në senator

Raphel Warnock u rrit në Savannah si pjesë e projektit të strehimit publik “Kayton Homes”. Ishte i dyti prej dymbëdhjetë fëmijëve të familjes. Nëna e tij si tinejxhere kishte punuar në mbledhje të pambukut dhe duhanit. Babai ishte predikues, teksa kishte punuar në tërheqjen e makinave të vjetra deri në hekurishte lokale

 

Raphel Warnock u rrit në Savannah si pjesë e projektit të strehimit publik “Kayton Homes”. Ishte i dyti prej dymbëdhjetë fëmijëve të familjes. Nëna e tij si tinejxhere kishte punuar në mbledhje të pambukut dhe duhanit. Babai ishte predikues, teksa kishte punuar në tërheqjen e makinave të vjetra deri në hekurishte lokale

Rrënjët e pastorit Raphael Warnock nuk jepnin shumë shpresë për një të ardhme që do ta çonte deri në Senatin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.