Botë

Johnsoni njofton se 1.3 milionë njerëz janë vaksinuar në Angli

Foto: Reuters
 

Mbi 1.3 milionë njerëz janë vaksinuar në Angli me vaksinën anti-Covid. Këtë e ka bërë të ditur kryeministri Boris Johnson i cili të hënën i bëri të ditura masat e reja izoluese, njofton Reuters.

"Që nga kjo pasdite, ne tani kemi vaksinuar mbi 1.1 milionë njerëz në Angli dhe mbi 1.3 milionë në tërë Mbretërinë e Bashkuar”, ka deklaruar Johnson para mediave.