Botë

Fauci dhe ekspertët tjerë mjekësorë në SHBA marrin vaksinën e Modernas

Foto: Reuters
 

Top-eksperti i SHBA-së për sëmundje infektive, Anthony Fauci dhe ekspertët tjerë shëndetësorë amerikanë kanë pranuar sot, para kamerave, dozën e parë të vaksinës anti-Covid të Modernas.

Fauci, drejtor i Institutit Nacional për Alergji dhe Sëmundje Infektive, ka marrë vaksinën rreth orës 10:00 të mëngjesit me kohën lokale (16:00 kohën tonë), në Qendrën Klinike Nacionale në Bethesda në Maryland.