Bunkeri i Gruevskit në Qeveri

Bunkeri i Gruevskit në Qeveri

13 June 2017 10:02

Në ndërtesën e Qeverisë së Maqedonisë, në kuadër të punimeve të tjera, ishte ndërtuar edhe një bunker i veçantë, në formë të një dhome me xhama të blinduar, dyer të blinduara dhe materiale të tjera.

Këtë e pasqyron edhe videoja e transmetuar në Tv Alsat-M.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme