Botë

Në gjithë botën mbi 71 milionë raste me COVID-19

Në gjithë botën mbi 71 milionë raste me COVID-19
Foto: Reuters
 

Numri i rasteve me koronavirusin e ri (COVID-19) në mbarë botën ka arritur në mbi 71 milionë, sipas faqes së internetit “Worldometer”, e cila përpilon të dhënat në lidhje me pandeminë.

Sipas faqes së internetit “Worldometer”, e cila përpilon të dhënat në lidhje me pandeminë, deri më tani në mbarë botën janë regjistruar 71 168 090 raste me COVID-19, që për herë të parë u shfaq në Wuhan të Kinës dhe më pas u përhap në të gjithë botën.